Algemeen, Crossfit, Training

A Knee to the Test

juli 26, 2015
h9991642_001_01_pi

Goed, dat waren me eerste twee post op dit blog, de derde had ik toch wat meer moeite mee. Laten we bij het begin beginnen.

Maandag, me week begon op zich lekker met een heerlijke crossfit workout bij victrix, wel wat last van me knie maar gewoon geknald. Daarna hadden we voor mij judgement day, de ECHO. Ik ging er toch wat luchtig in en hoopte dat ik eindelijk zou horen wat het probleem toch al die jaren is, en wat blijkt, zware overbelasting oftewel een Jumpersknee. Het advies is eigenlijk gewoon niks doen voor de komende vier maanden, maar dat werkt niet bij mij. Dus we krijgen een aangepast trainingsschema. Ik moet ineens fietsen, en wel een uur lang, en me benen niet trainen. Best anders, waar ik graag zou gaan lopen mag dit ineens niet meer. Me CrossxVest maar even op gehangen en de hometrainer gepakt.

De eerste rondjes op de hometrainer in de sportschool zitten erop, en het valt me eigenlijk best mee. Best leuk dat fietsen, en dat bracht toch weer iets in me naar boven. Goed heb nu in totaal 90KM gefietst, en hoewel dit in de sportschool is gaan we dit natuurlijk naar buiten brengen. We gaan gewoon trainen, doorbloeden die knie. Woensdag staat me eerste tocht op het programma om te kijken of het echt zo leuk is. Daarover volgende week meer.

Verder ben ik gewoon het bovenlichaam aan het trainen, dat mag wel. En wat valt het dan even tegen, ik had dit een tijdje laten liggen en dan blijkt ineens dat ik nog spierpijn kan krijgen haha. Maar er is geen lekkerder gevoel dan spierpijn en dit smaakt weer naar meer. We gaan de komende week heerlijk door met alles oppakken. Ik ga harder trainen dan dat ik deed, enkel zonder me knie te forceren. Ik ben een vechter, en ik zal harder lopen straks dan dat ik nu doe.

Ik heb ook nog even aandacht besteed aan me crowdfunding programma, moesten een ifilmpje maken voor op de website, na veel gelachen te hebben met Marion heb ik alle benodigde stukjes op me telefoon staan en kan het monteren beginnen. Heb daarvoor de hulp ingeschakeld van een kennis dus dat is even afwachten. Zodra die up and running is deel ik dit met jullie.

Verder wou ik het bij dit korte verhaal laten heb niet veel toe te voegen dit weekend, behalve iedereen een sportieve week toe te wensen.

Be inspired by life.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply